View Full Version : Japanac
punta prodo i nikad vise fiata vracam se japancu
eto da ja stavim svoja kola
almera je 96 godina 1.6 73KW.
dobio ju za male pare ima ulaganja oko limarije motor je do jaja .pali vozi,
http://img340.imageshack.us/g/30032010183.jpg/
haha.. treba provest ispitivanje koliko je vlasnika punta gt odlucilo nikad vise ne kupit fiata :)
cestitke na kupnji, preporodit ces se (pouzdanost, potrosnja, troskovi odrzavanja..)
abarth981
08-04-2010, 11:44
ha!- tko izda pizda
ja izdo tebi sretno,sa vakumima tlakom turbom i popratnim sranjima
hf debil
08-04-2010, 16:50
a zakaj nemash ni jednu sliku odozada? haaaaaaaaaaaaaaaaaa? :)
Robertino
08-04-2010, 21:52
cestitke na kupnji, preporodit ces se (pouzdanost, potrosnja, troskovi odrzavanja..)
heh,slozio bi se oko svega osim troskova odrzavanja,frend je imao takvu,i opadao sam sa stolca svaki put kad bi mi spomenuo cijene odredjenih djelova,pogotovo mehanike. Dobra stvar je sta se nije kvarila puno,ali kad bi se nesto pokvarilo,cupao bi kosu i auto je znao stajat i po koji mjesec,sve dok nebi uspio negdje iskopat neki dio koji ga nece stajat vise od pola mjesecne place.
Cestitke na autu,i sretno s njim zelim
budemo vidjeli ali zato postoji italija i slovenija:playingsmiley:
svaka čast, mudar odabir :)
meni je to naj linija almere, i pred god i pol kad sam uzeo rižu, mi je igrala jedna plava ali 2,0 ful nadrkana...pa sam zaključio da nije zdelanec za mene...da je bila origigi 2,0 piknul bi ju bio 100%...
uglavnom, sretno s novim kolima!!!
dobar odabir auta ali daj operi taj motor da se sjaji :)
nista novo prevalili jos soma km sada je na 208 000km eto tolko od mene↲
eto jos somača sada je na 209500km fiat majka :cool::cool:
evo mene malo na autu radeno nista samo ga tocim :wink:
sada je na 212 000km, na 215 mi je redovni servis i to je to.mislim da mi potrosi oko 0,5l ulja na 10 somova od servisa do servisa..
fakat sam zadovoljan sa autom nakon punta jebo majku ovo mi je preporod,da ne moram u strahu ic nekam i razmisljat jel bu ispala kakva cijev jel bu turbo prodimil i neznam kaj.svako tiskanje punta je bilo sa grcem u licu"kaj bu sada puklo"...japancu jebem majku stalno blokada veselo lupa
tn tn tn tn tn
pozdrav
fakat sam zadovoljan sa autom nakon punta jebo majku ovo mi je preporod,da ne moram u strahu ic nekam i razmisljat jel bu ispala kakva cijev jel bu turbo prodimil i neznam kaj.svako tiskanje punta je bilo sa grcem u licu"kaj bu sada puklo"...japancu jebem majku stalno blokada veselo lupa
ni sam nebi bolje opisao